Πώς να έρθετε

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

1) Θα πάρετε το λεωφορείο της γραμμή Χ93 express προς ΚΤΕΛ Πελοποννήσου – -κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σύνδεσμος ). Αναχωρεί κάθε 30-40 λεπτά. Η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 60 λεπτά.
Στο ΚΤΕΛ Πελοποννήσου βγάζετε εισιτήριο για Γύθειο και κατευθυνόσαστε στην αποβάθρα για Λακωνία, διαδρομή περίπου 4 ωρών. Όταν φτάσετε στο Γύθειο θα πάρετε ένα ταξί για το Diamond Palace στο Μαυροβούνι.
2) Μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο και παίρνετε την κατεύθυνση προς Κόρινθο, Τρίπολη, Σπάρτη, Γύθειο, περίπου 3,5 ώρες.

ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
Η απόσταση από το κέντρο της Αθήνας είναι 260 χλμ. και περίπου 3 ώρες .
Κατεύθυνση προς Κόρινθο, Τρίπολη, Σπάρτη, Γύθειο.

ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΓΥΘΕΙΟ
Ακολουθείτε το δρόμο προς Αρεόπολη, στα 2,5 χλμ. περίπου θα δείτε την πινακίδα « Γ! ΕΙΣΟΔΟΣ , ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ» στρίβετε αριστερά, μόλις βγείτε στην παραλία κάνετε αριστερά, στα 150 μέτρα θα δείτε την πινακίδα DIAMOND PALACE, στρίβετε αριστερά και έχετε φτάσει .

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΛΗ
Μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο και παίρνετε την κατεύθυνση προς Αρεόπολη και μετά για Γύθειο. Προσέξτε να στρίψετε δεξιά για Μαυροβούνι . Μετά το 3ο camping θα δείτε αριστερά σας μια έκθεση επίπλων εξοχής , στα 50 μέτρα θα στρίψετε δεξιά πριν την πινακίδα « Γ! ΕΙΣΟΔΟΣ , ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ», μόλις βγείτε στην παραλία κάνετε αριστερά, στα 150 μέτρα θα δείτε την πινακίδα DIAMOND PALACE, στρίβετε αριστερά και έχετε φτάσει . Η απόσταση από την Καλαμάτα είναι 100 χλμ. και χρειάζεστε 2 ώρες. Μπορείτε να έρθετε και μέσω Ταϋγέτου – Σπάρτη και είναι η ίδια απόσταση & διάρκεια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Οδικώς κατεύθυνση προς Κόρινθο, Τρίπολη, Σπάρτη, Γύθειο, περίπου 3- 3,5 ώρες.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Από το λιμάνι στο Καστέλι, Χανίων παίρνετε το καράβι για Κύθηρα – Γύθειο, σημειώστε ότι έχει κάθε Πέμπτη.

Οδηγίες μέσο Google Maps

diamond palace hotel trivago ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΜΗ.Τ.Ε. 12 48 Κ 13 3Κ 00157 0 1